ספר חזון איש. הלכות כלאים וערלה. בסופו לוח הצורות.
מהדורה ראשונה – ירושלים ת"ש | 1940. נדפס בעילום שם המחבר. כריכה מחוזקת בדבק, מעט נקבי עש, נזקי עש בודדים, כתמים, מצב כללי טוב.
חזון איש הוא שמה של סדרת ספריו ההלכתיים של גדול ומופת הדור רבי אברהם ישעיהו קרליץ, המכונה על שמה "החזון איש". סדרה זו תפסה מקום מרכזי בלימוד הישיבתי ובפסיקת ההלכה והעניקה למחברה את פרסומו הרב. הסדרה נערכה בעיקרה על ידי גיסו של המחבר, הרב שמואל גריינימן. בתחילה, יצא הספר כמעט ללא עריכה. כאשר ה'חזון איש' היה גומר לכתוב מחברת בעניין מסוים, היה נותן לגיסו הרב גריינימן להדפיסה. במתכונת זו יצאו עשרים ושניים כרכים (כולם בחיי המחבר), הכרכים שלפנינו הינם מאותם הכרכים, הנדירים. לאחר פטירת החזון איש בשנת תשי"ד, החל הרב גריינימן לערוך את הסדרה על פי סדר מסכתות הש"ס והשו"ע. סדרה זו הפכה למהדורה הקלאסית של הספר, והודפסה במהדורות רבות. כיום, כוללת הסדרה הרגילה תשעה כרכים.
בשער חתימת בעלות בר"ת "חי"א שר" – חתימת יד קדשו של הגאון רבי חיים יצחק אייזיק שר (תרל"ה – תשי"ב), ראש ישיבת סלבודקא ומראשי תנועת המוסר בדור הקודם. בן רבי יוסף וחתנו של "הסבא מסלבודקה" רבי נתן צבי פינקל. עוד בליטא החל כיהן בתפקידים שונים בישיבת חותנו ומאוחר יותר עמד בראשות הכולל שפעל בישיבה, כשעלה ארצה כיהן כראש הישיבה לצד המשגיח רבי אברהם גרודז'ינסקי. לאחר מלחמת העולם השניה הקים בשנית את ישיבת סלבודקה יחד עם חתנו רבי מרדכי שולמן ועמד בראשה עד פטירתו. נטמן בבית החיים שומרי שבת בבני ברק צמוד לקברו של רבי אליהו אליעזר דסלר "המכתב מאליהו".